Raylume P30

Rabat 33%

Raylume P30

  • Zoom, strobe og SOS- funktioner
  • Praktisk og vandtæt lommelygte
  • Lyser op til 190 meter
  • Genopladeligt batteri

399,- DKK 599,- DKK

Praktisk og kompakt lommelygte

Raylume P30’s mange funktioner, praktiske størrelse og slidstyrke gør den derfor til et glimrende valg, uanset hvad dit eventyr lyder på!

Raylume P30 er en lille og kompakt lommelygte med en lysstyrke på 750 lumen. På trods af lommelygtens størrelse er den fyldt med funktioner og perfekt til opgaver både indendørs og udenfor. Den er rig på funktionalitet og gør den derfor til en belejlig lommelygte at være udstyret med til eksempelvis et gør-det-selv-projekt eller en vandretur.

Funktionel og holdbar

Raylume P30 er udstyret med strobe lys, SOS og zoom-funktion. Derudover er lommelygten lavet i anodiseret aluminium, hvor den kan klare de mest vanskelige forhold grundet de hårdføre materialer, den er lavet af. Med en IPX-8 godkendelse kan vi også garantere, at lommelygten kan holde til brug udenfor og i regnvejr.

Raylume P30 har en levetid op til 120 timer, så den kan være med på selv de længere opgaver, uden at skulle bruge en opladning. Medfølgende til lommelygten er der et USB-kabel til det genopladelige batteri, så man er fri for ulempen med at skulle investere i nye batterier, når lommelygten løber tør for strøm.

Derfor er Raylume ideel til dig, som gerne vil have en lommelygte med en kompakt størrelse og forskellige funktioner samt en GOD levetid.