Raylume H50

Raylume H50

  • Lysstyrke op til 1000 lumen
  • Flere funktioner - fx. zoom og fokus
  • Passer til sikkerhedshjelme

399,- DKK

En pandelampe til det hele

I Danmark falder mørket ofte hurtigt udenfor sommerperioden, derfor kan det hurtigt sætte en stopper for ens arbejdsopgaver eller hobbyer, hvis man ikke har belysning i orden. Her kan Raylume H50 være til stor hjælp, da kan ophæve din brug af hænder til en lommelygte og sørge for, du kan fortsætte, hvad du vil, når mørket uundgåeligt vil falde tidligt på dagen.

Så uanset om du er ude og fiske, jage, campere i nattens mulm og mørke eller blot er i gang med næste byggeprojekt, er denne pandelampe noget for dig!

Med hele 1000 lumen, kan denne pandelampe lyse alt op foran dig, så du er fri for at skulle have en kraftig lommelygte på hånden og derved være mere håndfri til dine opgaver i mørket. Pandelampen kan også bøjes op til 90 grader, så du ikke behøver at skulle justere hovedet i skæve vinkler for at lyse op.

Forskellige lysindstillinger

Yderligere er den indstillet med en justerbar zoom-funktion, hvor man enten kan lyse fokuseret eller bredt ud i horisonten. Pandelampen passer også til en sikkerhedshjelm, derfor kan den også bruges på for eksempel byggepladsen eller lageret.

Raylume H50 er lavet af kvalitetsmaterialer, som gør den både vandtæt og modstandsdygtig mod al slags vind og vejr. Pandelampen kan sættes til enten høj, lav eller strobe funktion og har en levetid op til 12 timer. Medfølgende er batterier, der også kan genoplades og derfor frigør dig for hovedpinen med at finde passende og nye batterier hver gang, pandelampen løber tør for strøm.