Forlænget returret til d. 15 januar

Pandelamper

Hos Raylume finder du et stort udvalg af pandelamper til mange forskellige formål. Alle lamper er nøje designet til at behageligt på hovedet. Køb inden kl. 17.00 og få leveret i morgen.

Pandelamper

Pandelampen er et nyttigt værktøj til både privat og erhverv, som giver dig en større frihed og retningsbestemt belysning. Hos Raylume tilbyder vi kompakte pandelamper, der sidder sikkert og komfortabelt på hovedet. Vi tilbyder gratis fragt og dag-til-dag levering.

Hvordan virker en pandelampe?

Pandelamper bliver mere og mere populære, på grund af deres lille størrelse og fordi de giver mulighed for at have begge hænder fri til at arbejde eller du slipper for at løbe med en lommelygte i hånden, når det er blevet mørkt.

Vores pandelamper har en fleksibel lampe, der giver mulighed for at retningsbestemme lyset lige ud for dine øjne. Uanset om du har brug for at belyse noget lige foran dine fødder eller længere fremme, kan du styre det, ved at justere på lampens hoved.

Der sidder som regel en tænd/sluk-knap på lampen, ligesom du kan justere elastikbåndet, så det passer til dit hoved. Selve lampen er lavet i letvægtsmaterialer, så den ikke kommer til at genere dig, mens du har den på hovedet eller sikkerhedshjelmen. Med den moderne LED-pære, har du en holdbar lyskilde, der både er hårdfør og har en lang levetid.

Pandelamper og pandelygter til alle formål

Uanset om du skal bruge en pandelampe i privat øjemed eller det er en investering til erhvervsbrug, kan vores LED pandelamper bruges. Når du løber med en almindelig lommelygte, kan du få skævhed i kroppen. Det kan føles mere trygt end med en pandelampe, da du har mulighed for at lyse ind i skoven, men pandelampen kan i mange tilfælde belyse det samme område, som en almindelig lommelygte.

Det kan ligeledes kræve ekstra tilvænning at arbejde med en pandelampe i stedet for den traditionelle arbejdslampe. Har du brug for fokuseret lys, vil en pandelampe du være at anbefale, da du kan få lys direkte på det emne, du er ved at arbejde på og se hvad du laver. På samme måde, som når du løber, har du med en pandelampe mulighed for at have begge hænder fri til at skrue og dreje i stedet for at skulle bøvler med en stor stavlygte i den ene og arbejde med den anden.

Vores pandelamper kan med andre ord bruges i alle sammenhænge og til alle formål. Princippet er det samme uanset om du skal have lys på et emne du skal arbejde på, eller du har brug for at lyse stien op i skoven. Det eneste du skal bekymre dig om, er om lysstyrken er passende i forhold til din brugssituation.

Hvilken lysstyrke har jeg brug for?

Alt efter hvad du skal bruge din pandelampe til, vil der være forskellige behov for lysmængde. Det er altså op til brugssituationen, om du skal vælge om en arbejdslampe, en lommelygte eller en pandelampe passer bedst til dine behov. Det vil sige, at hvis der er behov for at oplyse et større areal, vil det formentlig være optimalt med en arbejdslampe, mens en pandelampe kan være perfekt, hvis der er tale om et mindre areal og behov for fokuseret lys.

LED lys kan tilmed virke opfriskende i en arbejdssituation, hvilket kan effektivisere din eller dine kollegers arbejdsindsats. Men der hvor lysmængden er altafgørende er i forbindelse med løb og sport i mørke og lysmængden gøres op i lumen, når man har med LED pandelamper at gøre.

Der anbefales et lumen niveau på ca. 100 lumen, hvis du løber i byen. Det er ikke nødvendigt med et højere lumen niveau, da der som regel er oplyst fra gadelys, der i forvejen belyser der hvor du løber. Langs landevejen, hvor der ikke nødvendigvis er gadelys, anbefaler vi et lumen niveau på omkring 100-300, da der er åbent og måske lyser månen lidt op.

Men tager du på eventyr i skoven, hvor der er dækket af træer og der kan være rødder, der stikker op ad jorden, vil der være behov for mere lys, for at se hvor mange træder. Der er derfor behov for mere lys fra din pandelampe, hvorfor det anbefales at vælge en pandelampe med et lumen niveau på 200-500 lumen.

Det er dermed ikke givet, at der er behov for en kraftig pandelampe med et output på 1000 lumen. Lysniveauet er langt mere bestemt efter behov og brugssituationen.

Holdbar og kraftig pandelampe

LED lyset har altså mange muligheder og det er en holdbar, energibesparende og let løsning, hvis man ønsker at løbe i skoven, men også hvis man har brug for arbejdsbelysning i ufremkommelige situationer. Faktisk ville det slet ikke være muligt at løbe med de traditionelle lyskilder som halogen eller glødepærer, da de ville gå i stykker ved det mindste stød eller bump.

Derfor bruger vi hos Raylume udelukkende LED dioder som lyskilde. Både fordi det er holdbart, men også fordi det er utroligt energibesparende. Det betyder at du får meget mere ud af din pandelamper og du ikke behøver at oplade din pandelampe så ofte. LED belysningen er samtidig en behagelig og opfriskende lyskilde, hvor glødepæren og halogen trætter øjnene og kroppen.

Ligeledes har nogle af vores pandelamper en lysstyrke funktion. Det vil sige, at du har mulighed for at justere lysstyrken i 3 forskellige niveauer. På den måde bliver pandelampen mere alsidig og den kan bruges i endnu flere sammenhænge. Alle vores pandelamper er vand- og støvtætte. Således er der ikke grund til at passe på pandelampen – tværtimod kan den tåle tæsk, vand og støv uden at gå i stykker.

Genopladelig pandelampe

Vi tror ikke på, at der er nogen, som render rundt med et ekstra sæt batterier – og især ikke, hvis man er på telttur rundt omkring i naturen. Derfor har vi genopladelige pandelamper, der kan holde strøm i op til 15 timer. Så kan du lade pandelampen op hjemmefra og have strøm med på hele teltturen.

Ligeledes kan du arbejde op til 2 fulde arbejdsdage, før der er behov for en genopladning. Når batteriet er fladt, skal det blot oplades via USB eller i en stikkontakt via en adapter. På den måde står du ikke med en udfordring, når du pludselig ikke kan se hvad du arbejder med.

Oplev friheden allerede i morgen!

Hos Raylume tilbyder vi gratis fragt samt dag-til-dag levering, hvis du bestiller inden klokken 17.00. Det vil sige, at du kan have din pandelampe og begge hænder klar til el-installationerne eller teltturen allerede i morgen!

Har du spørgsmål vedrørende produkter eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.