Forlænget returret til d. 15 januar

Lommelygter

Hos Raylume finder du nogle af markedets bedste LED lommelygter. Køb din nye lommelygte inden kl. 17.00 og den bliver sendt samme dag.

Lommelygter

Hos Raylume finder du nogle af markedets bedste lommelygter og vi har helt sikkert en LED lygte, der passer til dine behov. Uanset om du har brug for et godt, professionelt arbejdslys eller en praktisk lommelygte til hobbybrug kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder dag-til-dag levering – hvis du bestiller inden klokken 17.00, modtager du din ordre allerede dagen efter.

Hvad er en lommelygte?

Basalt set, er en lommelygte en mobil lampe, som man kan have med i alle sammenhænge. Den er genial at have med, hvor der er lidt mere ufremkommeligt og hvor du ikke har mulighed for at stille en lampe, enten fordi der ikke er en stikkontakt eller fordi der ikke er plads.

Lommelygter kommer i mange forskellige størrelser, kvaliteter og med et hav af funktioner. Selvom mange måske husker lommelygten som et redskab, der blev brugt til at lege udenfor som barn, er der i høj grad også behov for kraftige lommelygter i professionelt øjemed. Der er stor forskel på en professionel lommelygte med LED lys og en legetøjslommelygte.

Det er vigtigt at understrege, at vores lommelygter ikke er legetøjslommelygter. Vi anbefaler ikke at du køber denne type lommelygter til dit barn, hvis det er til leg – men de kan være enormt praktiske og et kvalitetskøb til udendørsaktiviteter, hytte- eller teltture. Lyset er enormt kraftigt og det virker fantastisk til udendørs brug i mørke, men det er ikke legetøj.

Vores lommelygter er dog perfekt til netop udendørsaktiviteter – uanset om der er tale om professionel eller hobby brug, da de er lavet i utroligt hårdføre materialer, der kan klare tæsk fra børnene, de hårdeste arbejdsopgaver eller en våd telttur.

Sådan finder du de bedste LED lygter for dig

Inden du går i gang med at finde din perfekte lommelygte, er det vigtigt at have et par ting med i overvejelserne. Der er forskel på hvilke arbejdsopgaver, du skal løse og i hvilke situationer du skal bruge belysning. Det kan være, at du i stedet kan have gavn af en arbejdslampe eller en pandelampe. Begge dele tilbyder vi her hos Raylume.

Formålet er altså essentielt for dit valg af belysning. Om du skal bruge din LED lygte i husholdningen, på arbejdet eller i fritiden spiller også ind. Det handler om, hvor stort og godt et udsyn du har brug for. Lyset i alle vores lommelygter er produceret af LED-dioder. Denne løsning er langt mere holdbar end de traditionelle lyskilder.

Når du tænker på brugssituationen, er det væsentligt at tænke på hvor mange lumen, en lommelygte lyser med. Jo højere mængde lumen, desto kraftigere er lommelygtens lys, da lumen er skalaen for lysmængden. Hos Raylume tilbyder vi en lysmængde på helt op til 3600 lumen, men vi har også et alternativ på 750 lumen.

Når du har overvejet hvilke egenskaber din lommelygte skal indeholde, er det til sidst nødvendigt at overveje hvor meget du vil give for en lommelygte. Hos Raylume tilbyder vi lommelygter i forskellige prisklasser. Hvis du stadig er i tvivl om hvilken lommelygte du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os – så er vi klar til at hjælpe dig med at vælge den rette lygte til dig.

Praktiske LED lommelygter til favorable priser

Vi ønsker at tilbyde gode priser til alle, da vi ved hvor praktisk en lommelygte kan være. Derfor har vi lommelygter i forskellige prisklasser, der passer til lygtens funktioner. Helt klassisk, følger prisen funktionaliteten – men du får samme kvalitet i alle vores lygter.

Når du har købt en LED lommelygte, er der ikke længere behov for at skifte pære, som det traditionelt set har været ved anden belysning end LED. LED har en imponerende levetid og det fungerer ofte op til 50.000 timer. Det vil sige, at når der er investeret i LED belysning, er der ikke behov for at købe belysning i mange, mange år.

Uanset hvilken lommelygte du vælger, kan du have den med overalt, da den er lille og kompakt. Med andre ord, kan du bruge den til alle formål og vi forsøger at tilbyde dig de bedste priser på lommelygter. Vi kan ligeledes tilbyde en god pris, hvis der købes flere lommelygter.

Kraftig lommelygte til alle formål

Alle vores lommelygter har en IPX-8 godkendelse, hvilket betyder at de er vand- og støvsikre. Således skal du ikke bekymre dig om vind og vejr, ligesom der ikke sker noget ved at have den liggende i skuret, arbejdsbilen eller vandretasken.

Vi har LED lygter med forskellige styrker og lumen, så selv de mørkeste steder og områder kan lyses op. Vores LED lygter utroligt kompakte og små af størrelse. Det er de, da vi ved, hvor udfordrende det kan være at arbejde med stort værktøj og samtidig holde ved en stor og klodset lommelygte. I stedet kan du have vores små lommelygter med og stadig have mulighed for at knokle med værktøjet. Hvis du har behov for at have begge hænder fri, eller ikke ønsker at vandre med en lommelygte i hånden, kan vi hos Raylume også tilbyde pandelamper.

Den lille størrelse gør også vores LED lommelygter perfekte til længere backpacker- eller vandreture. Den er nem at have med i tasken eller sågar i lommen. Her skal du ikke være nervøs for vores lampers holdbarhed, da alle vores lygter er hårdføre og kan holde til lidt af hvert.

Holdbare lommelygter

Vores LED lygter er udarbejdet med det formål, at de skal kunne bruges til alle formål og opgaver. Uanset om der er brug for lys på en vandretur, backpackrejse eller i forskellige, professionelle henseender.

Derfor er de udarbejdet holdbare materialer der kan holde til at blive tabt, til regnvejr og til opgaver i ufremkommelige omgivelser. Vores lommelygter kan med andre ord holde til mere end den traditionelle lommelygte og er optimeret til brug udendørs.

For at sikre holdbarheden, er vores lommelygter lavet af anodiseret aluminium, som er ekstremt hårdført overfor al slags vejr. Det er ligeledes utroligt let, hvorfor vores lommelygter er oplagte at tage med på vandreture eller have med på arbejdsopgaver, hvor man ikke ønsker at tynges af tungt værktøj.

Lang levetid og genopladelige batterier

Ligesom med arbejdslamper er batterilevetid altafgørende for en praktisk lommelygte. Tidligere har der været behov for store, upraktiske stavlygter på grund af det store batteri. Det er der ikke behov for længere, da der er udviklet mindre og meget effektive batterier til bl.a. lommelygter. Det er med andre ord ikke længere størrelsen, der tæller – tværtimod.

Hos os finde du ligeledes genopladelige lommelygter, således der ikke behov for at slæbe en masse løse batterier med. I forvejen har vores lommelygter en lang batterilevetid og LED lyset er energibesparende i sig selv, men skulle uheldet være ude, kan de hurtigt lades op i en USB-indgang eller en stikkontakt ved hjælp af en adapter.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte lommelygte?

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange termer og vurdere hvilken løsning, der er bedst for dig. Uanset om du har spørgsmål i forhold til lommelygter, arbejdslamper eller pandelamper, kan vi hos Raylume hjælpe dig. Du er meget velkommen til at skrive til os, hvorefter vi vil forsøge at guide dig gennem junglen og og finde den perfekte lommelygte til dig.

Hos Raylume er du sikker på at få kvalitetsbelysning til en fair pris uanset om det er til privat eller erhverv. Vi tilbyder gratis fragt og dag-til-dag levering ved køb inden klokken 17.00.